Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin taliı aralık opsiyonel olarak allıkınan hidrolik karakol ile elan pıtrak yararlanma sağlanabilir.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya ayrıksı bir ivedi durumda hızlı ve emeksiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını durdurmak değildir (ancak bazı yangın çıkış bapları her ikisini bile meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Yangın merdivenine ehil tamamlanmak kocaman bir avantajdır. Elbet bu avantajı görüntülemek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri bundan sonra legal çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen yüksek binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında yapım edilmektedir. Fakat bittabi bir yangın merdivenine ehil yapmak kucakin binanızın yeni olması evet da fazlaca ali olması gerekmemektedir.

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının tarafı nöbet otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın Bapsı çizgi amacı insanların hüsran kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baz kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği üzere; yurtiçinde görev veren uluslar arası üretimlardan da yangın bapları gerçekleştirme edilebilir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın Bapsı, acil durumlarda binadan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve benibeşer hayatını asliye düz, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + kol seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 uyum esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip cereyan etmek; dayanıklı, güzel duyu baplara en yaraşıklı fiyatlarla ehil cereyan etmek muhtevain İletişim temassına tıklayarak personellerimizden anlık fen alabilirsiniz.

Lüzum bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak zirda mevzi saha illere görev vermekteyiz.

Kanat nüshası veya kullanılması maksut menteşelerden yangın kapısı kollara kadar nitelikli bir malzeme ile bünyelacak üretimlerde yangın kapısı ederı belirlenebilmektedir.

Bu konuda salahiyettar yangın firmasından arkalama alabileceğiniz gibi, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de yetişek verdikleri bilinmektedir.

Report this wiki page